Training Vrijmoedig spreken

Veel christenen vinden het moeilijk om in gesprek te gaan met anderen over thema´s als vloeken en geloven. Wat doe je als iemand vloekt? Ga je in gesprek? Hoe moet je dat doen? De Bond tegen vloeken bestaat al 100 jaar en heeft veel ervaring in het spreken met andersdenkenden. We delen graag onze ervaring met u. Zo komen we samen op voor de eer van Gods Naam!

Inhoud

In de afgelopen periode heeft de Bond een professionele training ontwikkeld, die het thema vrijmoedig spreken van allerlei kanten belicht. Wat zegt een dominee erover? Hoe kijkt een psycholoog tegen het onderwerp aan? Moet je luisteren of vooral praten? In de training Vrijmoedig spreken dagen we u uit om in gesprek te gaan met uw naaste die niet christelijk is. De training zet aan tot nadenken en zelfreflectie, maar levert ook concrete tips om vrijmoedig te leren spreken. Vrijmoedig spreken over wat vloeken doet, wat u gelooft en wat de ander gelooft. Het gesprek aangaan is niet gemakkelijk en de manier waarop evenmin. In de training gaat u zelf aan de slag met verschillende werkvormen. Gaat u het gesprek aan? We hebben u nodig!

Trainingen

De training Vrijmoedig spreken is bedoeld voor christenen die willen leren om in gesprek te gaan met andere mensen over geloof en vloeken. De training kan worden aangevraagd voor allerlei soorten groepen en gelegenheden, bijvoorbeeld:

  • Opening of sluiting van een seizoen
  • Catechisatieavond
  • Kerkenraad
  • Gemeenteavond
  • (Jeugd)vereniging
  • Evangelisatiecommissie

We bieden de training ook aan op vastgestelde data, waarop geïnteresseerden zich op persoonlijke titel kunnen inschrijven.

Interesse?

Groepen

  • Trainingsdatum:
  • Prijs: op giftbasis, vergoeding van reiskosten
  • Locatie: op locatie (kerk bv) of op Landjuweel 46, Veenendaal
Groepsgrootte en andere aspecten in overleg met aanvrager

Meer informatie? Of wilt u een datum met ons afspreken? Vul hieronder het contactformulier in.


Individuën

Om aan een training deel te nemen, vult u het contactformulier in en vinkt u de gewenste datum aan. Wanneer u met meerdere personen komt, dan graag dat aantal doorgeven.

De eerstvolgende trainingsavonden staan gepland op:

Data:                                       Tijd:          Inschrijvingen:

Donderdag 29 oktober       19:30    
is vanwege Corona vervallen
Donderdag 26 november   19:30    
is vanwege Corona vervallenAanvang: 19:30
Duur: ca. 2,5 uur
Prijs: op giftbasis
Locatie: Bond tegen vloeken, Landjuweel 46, Veenendaal

Bij een totaal van minder dan vijf deelnemers kan het zijn dat de training niet doorgaat. U krijgt dan de mogelijkheid u aan te melden voor een volgend moment. Vanwege de RIVM richtlijnen kunnen er maximaal 10 mensen per training inschrijven.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met info@bondtegenvloeken.nl

Aanvragen of aanmelden

Vink het vakje hieronder aan en voer de opdracht uit

* = Verplicht veld

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2021 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten