Werkgroepen

De Bond tegen vloeken heeft al jaren een aantal werkgroepen verspreid over Nederland. Deze werkgroepen bestaan uit enthousiaste vrijwilligers die allerlei activiteiten ondernemen. In eigen regio verspreiden deze vrijwilligers de boodschap van de Bond tegen vloeken op eigen manier, middels vlaaienacties, concerten, fietstochten, etc. Daarmee steunen ze de Bond tegen vloeken financieeël en creëren ze betrokkenheid. De werkgroepen werken zelfstandig, maar hebben regelmatig overleg met medwerkers van de Bond.

De Bond tegen vloeken heeft acht werkgroepen. Als u contact met een van de werkgroepen wilt opnemen, kan dat via het vermelde e-mailadres. Wanneer u contact zoekt met de coördinator van de werkgroepen, kunt u terecht bij Adriaan Kroon via adriaan@bondtegenvloeken.nl.

Barneveld
barneveld@bondtegenvloeken.nl
Genemuiden
genemuiden@bondtegenvloeken.nl
Hoeksche Waard
hoekschewaard@bondtegenvloeken.nl
Nunspeet
nunspeet@bondtegenvloeken.nl
Staphorst
staphorst@bondtegenvloeken.nl
Waddinxveen
waddinxveen@bondtegenvloeken.nl
Projectgroep Maartensdijk
maartensdijk@bondtegenvloeken.nl

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten