Word vrijwilliger!

De Bond tegen vloeken heeft al jaren tientallen vrijwilligers in heel Nederland. Deze vrijwilligers werken al dan niet in werkgroepverband. Zo heeft de Bond tegen vloeken werkgroepen. In eigen regio verspreiden deze vrijwilligers de boodschap van de Bond tegen vloeken op eigen manier, middels vlaaienacties, concerten, fietstochten, etc. Daarmee steunen ze de Bond tegen vloeken ook financieel.

De Bond tegen vloeken heeft ook verschillende commissies, die jaarlijks een eenmalig evenement organiseren. Denk daarbij aan het zaal- en volleybaltoernooi in Rotterdam en Veenendaal. Deze commissies bestaan overwegend uit jongeren.

Ook zijn er taakgerichte-vrijwilligers actief. Deze vrijwilligers geven lezingen, verzorgen gastlessen of zijn actief op het kantoor door middel van een administratieve functie.

Bekijk hier onze vacatures!

Wilt u/wil jij graag vrijwilliger worden? Of hebt u een andere vraag? Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vink het vakje hieronder aan. Na verzending staat boven het formulier of het gelukt is.

* = Verplicht veld
Totaal: €

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten