Gift

Is de eer van Gods Naam u ook veel waard? Vindt u schelden met 'kanker' echt niet kunnen? Bent u voor respectvolle omgang met elkaar?

De Bond tegen vloeken zet zich in voor eerbied en respect. U kunt daarbij helpen. Door gebed, handen, materiaal en geld. Wij zijn daarom blij dat u overweegt ons te ondersteunen. Elke bijdrage is hartelijk welkom!

Lukt financieel steunen niet, om wat voor reden dan ook? En wilt u toch helpen? Dat kan! De Bond tegen vloeken zoekt altijd nieuwe vrijwilligers. Bekijk onze pagina voor vrijwilligers eens.

Wilt u een gift overmaken zonder gebruik te maken van iDEAL? Gebruik dan onderstaand rekeningnummer:
NL58 INGB 0000 85 2091

1: Ik geef graag:

2: Frequentie:

3: Gegevens:

Vink het vakje hieronder aan en voer de opdracht uit

* = Verplicht veld

Steun de Bond

Uw gift maakt mensen taalbewust en maakt het mogelijk om de boodschap van eerbied en respect te verspreiden!     > Anders doneren
 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2019 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten