Steun de Bond!

Iemand noemde de Bond tegen vloeken ooit een ‘wonderlijke club’. Inmiddels is het bijna een geuzennaam geworden. Het zegt iets over onze boodschap: opkomen voor de eer van Gods heilige Naam en respect voor onze medemensen. De Bond tegen vloeken is een unieke organisatie: er is nergens in de wereld een vergelijkbare organisatie die opkomt voor de heilige Naam van God.

Waarom is het werk van de Bond tegen vloeken zo belangrijk? Waarom zou u de Bond steunen? En, misschien nog belangrijker: wat gebeurt er met uw bijdrage?

We kunnen u beloven: er gebeurt veel! De Bond tegen vloeken is altijd in beweging en volgt de trends en ontwikkelingen van onze samenleving rondom geloof, taal en respect op de voet. Vaak tegen de stroom in, maar altijd in het volste vertrouwen dat we door moeten gaan! Want ook al leven we in een dagelijks veranderende en steeds meer seculiere samenleving, Gods heilige Naam verandert niet!

De Bond tegen vloeken heeft uw steun hard nodig! Daarom onze oproep: word donateur en maak deel uit van deze ‘wonderlijke club’ met een belangrijke boodschap.
 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten