Nalaten

Door uw actieve en betrokken steun draagt u al vele jaren uw steentje bij aan het mooie en soms moeilijke, maar altijd belangrijke werk van de Bond tegen vloeken. U doet dat nu ‘bij leven’. Maar weet u dat u ons ook kunt steunen als u er niet meer bent? Als goed doel is de Bond tegen vloeken aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en daardoor is uw nalatenschap of legaat volledig vrijgesteld van erfbelasting. Wilt u aan ons denken? Voor de eer van Zijn Naam!

Folder
In de brochure ‘Voor Zijn Naam, Nu en straks’ kunt u lezen over de mogelijkheden van schenken middels een erfstelling of een legaat. U kunt geheel vrijblijvend de folder ontvangen. Vul daarvoor hieronder uw gegevens in, zodat wij de brochure naar u toe kunnen sturen.

Informatief gesprek
Ook kunt u contact met ons opnemen voor mondelinge informatie en/of het maken van een afspraak (wanneer gewenst bij u thuis). Telefoon 0318-512002 of info@bondtegenvloeken.nl.

Bestellen folder 'Voor Zijn Naam, nu en straks' of andere opmerking

Vink het vakje hieronder aan en voer de opdracht uit

* = Verplicht veld
Totaal: €

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten