Volleybaltoernooi 2019

D.v. 11 mei  2019 wordt er door de Bond tegen vloeken opnieuw een volleybaltoernooi georganiseerd. Het doel van deze dag is ontmoeting en sportiviteit. De opbrengst van deze dag is bestemd voor het werk van de Bond tegen vloeken. Schrijf je alvast in als team om deel te nemen aan deze dag. Samen voor het goede doel!

Informatie over deze dag:

Op deze dag kan iedereen van 16+ mee doen aan het volleybaltoernooi. Je kunt alleen een compleet team aanmelden.

Belangrijk:

Dit jaar doen er maximaal 20 teams mee i.v.m. het speelrooster. Wees dus bijtijds met opgeven!

Ben je op zoek naar de foto's van vorig jaar, klik dan hier.

Inschrijving:


Het inschrijfgeld is aantal teamleden  x € 15,-.  
Tip, regel een sponsor! (wanneer een bedrijf minimaal €150,- sponsort zijn er allerlei leuke marketing mogelijkheden zoals het leveren van bedrukte T-shirts voor het team, plaatsing van een bord/banner of een promotie folder/gadget in de goodiebags). voor meer informatie: info@bondtegenvloeken.nl

Let op:
  • aanmelding is pas definitief wanneer de betaling gedaan is! Krijg je geen bevestigingsmail? Dan is er iets fout gegaan.
  • ná 15 april wordt er geen geld meer teruggestort bij annulering.
  • voor inschrijven klik hier
.

Prijzen:

Voor de nummer 1, 2 en 3 staat er een beker te wachten.

We houden je op de hoogte:

Uiteraard houden we je in de aanloop naar deze dag op de hoogte. Je zult relevante informatie ontvangen via het opgegeven e-mailadres. Voor vragen zullen we je bellen op het telefoonnummer dat je hebt opgegeven.

Tijdsplanning:

Dit evenement zal plaatsvinden op d.v. 11 mei 2019 en beginnen om 09:30. We streven er naar om deze tijd met alle teams/deelnemers aanwezig te zijn. Voorafgaand aan deze dag krijgt de contactpersoon van jullie team meer informatie over de dag toegestuurd.
We hopen uiterlijk 16:30 klaar te zijn. Uiteraard wordt het op prijs gesteld als daar veel toeschouwers bij aanwezig zijn.

Locatie & parkeren:

Sporthal West, Veenslag 70 3905 SL Veenendaal. Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats bij het NS-station Veenendaal-West. Hiervoor is géén parkeerschijf nodig.  (Let op: dus niet bij het winkelcentrum!)

Gelegenheid voor lunch:

Het restaurant van Sporthal West is op deze dag open. Er is dus gelegenheid tot het kopen van etenswaren.

Vragen?

Heb je vragen over deze dag, stuur dan een mail naar volleybal@bondtegenvloeken.nl


Klik hier voor een routebeschrijving. Sporthal West ligt op 22 sec. van Station Veenendaal West, en op 4 min. van Station Veenendaal Centrum.

Delen:

Steun de Bond

Uw gift maakt mensen taalbewust en maakt het mogelijk om de boodschap van eerbied en respect te verspreiden!     > Anders doneren
 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2019 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten