Volleybaltoernooi 13 mei 2023

Promovideo volleybaltoernooi

VOLGEBOEKT! Inschrijven is niet meer mogelijk! Wil je op de reservelijst, meld dat svp met een mailtje.
                     
De Bond tegen Vloeken organiseert deze dag vol sportiviteit en ontmoeting, waarvan de opbrengst bestemd is voor het werk van de Bond. Je kan alleen een compleet team inschrijven van minimaal 6 personen met een leeftijd vanaf 16 jaar. Er is ruimte voor maximaal 24 teams.

Ontvang updates over het volleybaltoernooi

Inschrijfgeld:
Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 per teamlid. Overweeg om een teamsponsor te vinden voor het inschrijfgeld. Het toernooi sponsoren? Informeer naar de marketingmogelijkheden op en rondom het evenement.

Betaling & annulering:
De aanmelding is pas definitief na betaling. Geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is er iets misgegaan. Na 15 april is geen geld meer terug te storten bij annulering.

Prijzen:
Er staan twee bekers te wachten voor de winnaars.

We houden je op de hoogte:
Uiteraard houden we je in de aanloop naar deze dag op de hoogte. Je zult relevante informatie ontvangen via het opgegeven e-mailadres. Voor vragen zullen we je bellen op het telefoonnummer dat je hebt opgegeven.

Tijdsplanning:
Dit evenement zal plaatsvinden op d.v. 13 mei 2023 en begint om 09:30. Wees als team voor die tijd aanwezig. De contactpersoon wordt voorafgaand aan deze dag geinformeerd. Het toernooi is rond 16.30 afgelopen.
Publiek is welkom als de RIVM/corona richtlijnen dit toelaten. Houd voor updates onze de website in de gaten.

Locatie & parkeren:
Sporthal West, Veenslag 70, 3905 SL Veenendaal. Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats bij het NS-station Veenendaal-West. Hiervoor is géén parkeerschijf nodig.  (Let op: dus niet bij het winkelcentrum!)

Lunch:
Het restaurant van Sporthal West is op deze dag open. Er is dus gelegenheid tot het kopen van etenswaren.

Vragen?
Heb je vragen over deze dag, stuur dan een mail naar volleybal@bondtegenvloeken.nl

Help mee.
Het volleybaltoernooi wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers.
Ook meehelpen? Meld je hier aan.

Klik hier voor een routebeschrijving. Sporthal West ligt op 22 sec. van Station Veenendaal West, en op 4 min. van Station Veenendaal Centrum.

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2023 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten