Vrijwilligers gezocht!

Volleyballen voor eerbied en respect!
Schelden en vloeken gebeurt op allerlei plekken maar misschien nog wel het meest op een sportveld. Dat je hier een ander mee kwetst lijkt dan minder uit te maken. Daarom organiseert de Bond jaarlijks een aantal sportevenementen. Want grove taal en sport horen niet bij elkaar!

Wat kun jij doen?
Wil jij een paar uurtjes mee helpen voor, tijdens of na het volleybaltoernooi? Graag!
Wij zoeken enthousiaste jongeren om ons team te versterken. Hoe gaat dat in zijn werk? We regelen de meeste zaken via de app. Adriaan Kroon coördineert het toernooi vanuit het kantoor van de Bond in Veenendaal.  Samen maken we er zo ieder jaar weer een feestje van! Help jij mee, laat dan even je gegevens achter op het onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact met je op. Alvast bedankt!

Ik werk mee aan het toernooi:

* = Verplicht veld
Totaal: €

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten