Laat de Bond (s)preken!

De Bond levert graag een bijdrage aan uw bijeenkomst!

Kerken:
Wij bieden inspirerende, verdiepende  en boeiende presentaties, trainingen en lezingen aan voor catechese, gemeente/jongeren bijeenkomsten en mannen/vrouwen verenigingen.

We komen graag vertellen over ons werk, maar er is ook keuze uit diverse thema's rondom taalgebruik. Aan te bevelen is onze training 'vrijmoedig spreken'.
Organiseert u een kerkdienst over dit thema? Wij verlenen graag onze medewerking.

Scholen, (sport)vereningen, bedrijven, etc:
Wilt u wat doen aan het taalgebruik op uw school? Onze dochteronderneming KlasseTaal is dé specialist in gastlessen, docententrainingen en ouderavonden over opvoeding en respectvol taalgebruik. Wilt u wat doen aan het taalgebruik op uw (sport)vereniging of in uw bedrijf? Graag geven wij een workshop of training op maat.

Stuur een e-mail naar info@bondtegenvloeken.nl of vul het onderstaande formulier in. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 0318-512002.

Nodig ons uit!

Vink het vakje hieronder aan en voer de opdracht uit

* = Verplicht veld
Totaal: €

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten