Aanmelden webinar


Help! Mijn kind vloekt...

Over het webinar: Dit webinar zal als live talkshowformat via youtube livestream plaatsvinden, u kunt uw vragen of opmerkingen in de chat plaatsen. Zelf hoeft u dus niet over een webcam of microfoon te beschikken.
De deskundigen: Wim Heij (vervanger van Nico van der Voet), Sjors van der Kraan, Kees Hazeleger en Jannita van de Burgt vertellen over hun ervaringen en gaan op uw vragen in. Het wordt gepresenteerd door Frans de Koeijer. Er wordt niet alleen ingegaan op vloekgedrag, alle vormen van grof taalgebruik komen voorbij.

Download hier 10 Tips

_______________________________________________________________________________


Meld u hier aan voor het webinar:Na uw aanmelding ontvangt u van ons een mail met de nodige informatie om het webinar te kunnen volgen.

Bent u donateur van de Bond? Dan krijgt u dit webinar cadeau als dank voor uw financiële steun.
Bent u geen donateur? Wij bieden de mogelijkheid om dit webinar gratis te volgen, echter stellen wij een vrijwillige gift van €5,- natuurlijk zeer op prijs.

Donateur worden? Klik hier!

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deelname aan dit webinar. Benieuwd naar onze privacy verklaring? Klik hier

Vul om deel te nemen het onderstaande formulier in.
* = Verplicht veld

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2020 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten