Nieuws

Nieuws

2-9-2019
Vandaag is 'Respect in Enschede' van start gegaan. De campagneposters zijn op bushaltes door heel Enschede en op verschillende scholen te bewonderen. Het weekblad 'Hart van Enschede' plaatste vorige week al een artikel over onze campagne en zal ook elke week een bewustwordings advertentie plaatsen. Wilt u ons ontmoeten? Wij staan op de volgende weekmarkten:
5 september: 08.00 tot 13.00 aan de Wesselernering
10 september: 08.00 tot 17.00 uur op het van Heekplein
18 september:  08.00 tot 13.00 uur aan de Schoolstraat in Glanerbrug

Posters bestellen of downloaden kan hier!

8-7-2019

De voorbereidingen voor 'Respect in Enschede' (maand september) zijn in volle gang!
De bushalte posters zijn besteld, de marktdata vastgesteld. En er zijn veel kerken, scholen en bedrijven benaderd voor samenwerking. Wilt u een spreker uitnodigen?  Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op school? Wilt u actief mee helpen op de markten? Of wilt u met uw bedrijf 'respect in Enschede' mede mogelijk maken? U hoort het al, wij kunnen uw medewerking goed gebruiken!

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten