"Mijn droom is dat in elke stad of dorp vrijwilligers de straat op durven te gaan om te getuigen over God en Jezus en zo Nederland bewust te maken van de kracht achter gesproken woorden en de heiligheid van Gods naam" (Adriaan - Bond tegen vloeken)
  • Durf jij uit te komen voor je geloof en te getuigen over God en Jezus?
  • Ben jij bereid om minimaal 2 keer per jaar een dag tijd vrij te maken?
  • Vind je het interessant om het gesprek aan te gaan met mensen met een andere overtuiging?
  • Sta je achter het werk en de missie van de Bond tegen vloeken?
  • Wil je onder onze begeleiding vaardigheden en ervaring op doen om te gebruiken in je eigen kerkelijke gemeente voor straatevangelisatie?

Meld je dan HIER aan als:

Vrijwilliger - markt en straat

Na aanmelding word je deel van een WhatsApp of email groep, waarin Adriaan de (week)markten plaatst waar hij heen gaat, je kunt je daar dan voor aanmelden als je beschikbaar bent. Wel word er verwacht dat je minimaal 2 keer per jaar tijd vrij maakt om hier je medewerking aan te verlenen. Van tevoren krijg je de nodige toerusting en tips en op locatie de nodige begeleiding!

Voor de  vacature: vrijwilliger beurzen/evenementen Klik hier!

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten