Sportcommissie

"Sporten voor de Bond!"

De Sportcommissie organiseert elk jaar een zaalvoetbal en een volleybaltoernooi. Het zaalvoetbaltoernooi vindt plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Het volleybaltoernooi in Sporthal west in Veenendaal.
 
De opbrengst van deze toernooien komen ten goede aan het werk van de Bond tegen vloeken.

De Sportcommissie zorgt ervoor dat het toernooi mogelijk gemaakt wordt door sponsoren. Daardoor is  het inschrijfgeld voor het grootste gedeelte voor de Bond tegen vloeken. Ook monitoren zij de aanmeldingen, betalingen, regelen ze de scheidsrechters, zorgen ze ervoor dat de dag goed verloopt en zijn ze te bereiken voor vragen voor- en na het toernooi.

Meer informatie over het:
Zaalvoetbaltoernooi
Volleybaltoernooi

Heb je een vraag over het toernooi, wil je helpen of sponsoren? Vul dan het onderstaande formulier in, dan neemt de Sportcommissie contact met je op.

Vraag het de Sportcommissie!

* = Verplicht veld
Totaal: €

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten