Is uw bedrijf taalbewust?

TaalQuestie?

De Bond tegen vloeken heeft al een eeuw aan kennis over taal in huis. Om die kennis optimaal te gebruiken, is TaalQuestie opgericht: een kenniscentrum vol taal.

Waarom TaalQuestie?

Omdat taal hét middel is om uw collega's, medewerkers en klanten te bereiken, is TaalQuestie interessant voor u. TaalQuestie is in staat om u te helpen bedrijfstaal te optimaliseren en daardoor meer te bereiken op gebieden als klantenbinding, imago, interne- en externe communicatie, marketing en verkoop.

Omdat de producten op maat worden gemaakt en aan te vragen zijn als training, workshop en personal-coaching. Voor iedere organsiatie wordt een pakket aan onderdelen samengesteld, waardoor elk aanbod uniek wordt.

Unique sellingpoint

Door producten af te nemen van TaalQuestie, steunt u het werk van de Bond tegen vloeken. Een euro voor TaalQuestie, is een euro voor de Bond tegen vloeken. U investeert hiermee niet alleen in uw bedrijf, maar ook in het goede doel.

Benieuwd geworden?

Ga naar de website van TaalQuestie, of vul hieronder het contactformulier in.
* = Verplicht veld
Totaal: €

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten