Postzegels

In deze moderne tijd van sociale media wordt er steeds minder post verzonden. Het blijft echter fijn: een kaartje ontvangen, met vaak een lief en persoonlijk berichtje. U kunt deze kaart nog persoonlijker maken met onze speciale postzegel: zo wordt de boodschap van de Bond tegen vloeken letterlijk verspreid over Nederland!

Uiteraard kunt u onze postzegels ook gebruiken voor uw zakelijke post!
Er is keuze uit vier verschillende afbeeldingen (zie bovenstaande afbeelding).

Prijs
€ 9,95 per 10 stuks (exclusief verzendkosten). Het onderstaande bestelformulier vraagt om directe betaling. Wilt u op een andere manier betalen? Of een factuur ontvangen? Bel dan naar 0318 - 512002 of mail adrie@bondtegenvloeken.nl.  

Verzendkosten
De verzendkosten variëren naar de omvang van uw bestelling. Wij stellen een bijdrage aan de verzendkosten bijzonder op prijs!

Bestel postzegels

Wilt u bijdragen in de verzendkosten?

Vink het vakje hieronder aan en voer de opdracht uit

* = Verplicht veld

Delen:

Steun de Bond

Uw gift maakt mensen taalbewust en maakt het mogelijk om de boodschap van eerbied en respect te verspreiden!     > Anders doneren
 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2018 Bond tegen vloeken - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten