Containersticker bestellen

Onze containersticker met daarop de pakkende tekst ‘Grove taal? Weg ermee!’ is helder: grove taal is niet normaal! Op straat, bij scholen en bedrijven, afvalcontainers staan overal. De Bond tegen vloeken heeft daarom een droom: op alle afvalcontainers van Nederland de containersticker ‘Grove taal? Weg ermee!’ Helpt u mee deze droom te verwezenlijken?

Prijs
De containersticker is verkrijgbaar in A4 formaat voor € 7,95 exclusief € 5 verzendkosten.

Het onderstaande bestelmenu vraagt om directe betaling. Wilt u op een andere manier bestellen? Neem dan telefonisch contact op 0318 - 512002, of mail naar info@bondtegenvloeken.nl.


Tip
Zorg bij het aanbrengen van de sticker voor een schone en droge ondergrond. De sticker is gemaakt van een hoogwaardige en weersbestendige kwaliteit.


Wilt u nog andere zaken meebestellen? Doe dat op het alles-in-1-bestelformulier.

Bestel de containersticker

Vink het vakje hieronder aan en voer de opdracht uit

* = Verplicht veld
Totaal: €

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten