Nieuwe directeur!


Vanaf vandaag heeft de Bond tegen vloeken een nieuwe directeur. Kees van Dijk (58) is een bevlogen mens met leidinggevende capaciteiten en wil de Bond graag een stap verder helpen.

Van Dijk is werkzaam geweest bij de politie en in de financiële dienstverlening. De doelstellingen van de Bond zijn hem dierbaar en dat is de reden dat hij deze stap heeft gezet: “De overstap van de financiële sector naar de Bond tegen vloeken zie ik als een prachtige uitdaging die het mij mogelijk maakt mijn christelijke levensovertuiging te verbinden met mijn dagelijkse werkzaamheden.”

In de voorgaande jaren heeft de Bond gekozen voor een nieuwe aanpak en is er toegewerkt naar het 100-jarig bestaan in 2017. Na deze periode van verandering is het tijd voor een stabiele koers. Bovendien is er behoefte aan een duurzaam financieel beleid. De Bond heeft er alle vertrouwen in dat Kees van Dijk daarvoor de juiste man is.

Van Dijk is actief als raadslid voor de ChristenUnie in de gemeente Wierden en was actief in de Hervormde gemeente. Over zijn nieuwe functie: “Ik kijk uit naar goede contacten met de trouwe achterban. Ik zal mij van harte inzetten voor het continueren en verder uitbouwen van de gastlessen op scholen. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de taaltrainingen en andere activiteiten van de Bond. Natuurlijk in een hechte samenwerking met het team van bevlogen en betrokken medewerkers en vrijwilligers.”

Het team ziet met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met Kees van Dijk!

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten