• Home
  • Actueel
  • Blog
  • #jijbentwaardevolvoormij en 30 andere bemoedigingen om uit te delen

#jijbentwaardevolvoormij en 30 andere bemoedigingen om uit te delen

Woorden kunnen zijn als parels, je kan ze gebruiken om iemand te bemoedigen of een hart onder de riem te steken. Met woorden kunnen we uitdrukken wat de ander voor ons betekent en de onderlinge relatie versterken. Door de juiste woorden te spreken kan de ander groeien en tot bloei komen, dat gunnen we iedereen toch?
Elk mens vindt het fijn om een compliment of een bemoediging te krijgen. Maar, vaak vinden we het lastig om uit te spreken hoe waardevol wij de ander vinden. Daarom hebben we speciaal voor jou 30 bemoedigingen op een rijtje gezet.

Jij bent waardevol voor mij omdat:

1.
Je echt kan luisteren, zonder te oordelen
2.
Ik bij jou mezelf kan zijn
3.
Ik je kan vertrouwen
4.
Je nooit iets naars zegt over iemand anders
5.
Je een moedig mens bent
6.
Je mooie dingen doet met je creativiteit
7.
Je behulpzaam bent
8.
Je altijd rustig blijft
9.
Je geen problemen ziet maar kansen
10.
Je er altijd voor mij bent
11.
Je enthousiast en optimistisch bent
12.
Je de juiste prioriteiten stelt en weet wat echt belangrijk is.
13.
Je jezelf altijd nederig opstelt
14.
Je altijd je beloften nakomt.
15.
Je echt en puur bent
16.
Ik zo goed met je kan praten
17.
Je me zo goed helpt
18.
Je zorgzaam bent
19.
Je als een rots voor mij bent
20.
Je altijd de juiste woorden vindt
21.
Je een mooi mens bent
22.
Je altijd het goede in anderen ziet
23.
Je een fijne collega bent
24.
Ik echt van je kan genieten
25.
Je buiten de lijntjes denkt
26.
Je altijd nieuwe dingen bedenkt
27.
Je zo heerlijk nuchter bent
28.
Ik mij altijd welkom bij je voel
29.
Ik vaak om je moet lachen
30.
Je mij anders naar de wereld laat kijken

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten