Vacature WG - Geldermalsen

Bond tegen vloeken zoekt een enthousiast..

Werkgroeplid

voor Werkgroep Geldermalsen

Vind je het belangrijk dat de zichtbaarheid van Bond tegen vloeken in de regio wordt vergroot en wil je daarbij helpen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werkgroep Geldermalsen organiseert activiteiten om het werk van Bond tegen vloeken handen en voeten te geven in de regio. Zonder het werk van de werkgroep zou de zichtbaarheid van Bond tegen vloeken in de regio veel kleiner zijn. De werkgroep zorgt namelijk ook voor het plaatsen van borden die aandacht vragen voor eerbied en respectvol taalgebruik.

Van jou wordt gevraagd:
  • bijhouden van borden in de regio Geldermalsen
  • organiseren van een vlaaienactie rond vader- en moederdag
  • zichtbaar zijn op de Betuwse lentetocht
  • voorbereiden van de zangavond voor het 100-jarig bestaan

In de toekomst ga jij je, indien mogelijk, richten op het vergroten van de zichtbaarheid van Bond tegen vloeken door diverse acties.

Helpt u ons deze vacature te vervullen?
Neem contact met op met  voorzitter Arend van 't Hof: geldermalsen@bondtegenvloeken.nl.

Delen:

Steun de Bond

Uw gift maakt mensen taalbewust en maakt het mogelijk om de boodschap van eerbied en respect te verspreiden!     > Anders doneren
 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2018 Bond tegen vloeken - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten