Mooi resultaat scholenactie Middelburg

Op vrijdag 18 mei stroomde de hal van de Petrus Immensschool in Middelburg vol met de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. De pepermuntactie van KlasseTaal (Bond tegen vloeken) werd feestelijk afgesloten.
Na het zingen van een lied, Psalm 141 : 3 kreeg gastdocent Kees Hazeleger enkele quizvragen voorgeschoteld. Bij ieder goed antwoord kwam er een cijfer van het bedrag tevoorschijn. De spanning steeg. Tenslotte verscheen het eindbedrag: € 4690,- Fantastisch!

Maar lieft 52 leerlingen verkochten voor minstens € 40,- en ontvingen een presentje.
Alle leerlingen, leerkrachten en kopers van pepermunt, hartelijk dank! Een extra bedankje voor meester Moolenbroek, coördinator van de actie.

Delen:

Steun de Bond

Uw gift maakt mensen taalbewust en maakt het mogelijk om de boodschap van eerbied en respect te verspreiden!     > Anders doneren
 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2020 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten