Frans de Koeijer vertrekt

Voor u waarschijnlijk onverwacht nieuws. Na 4,5 jaar is er een einde gekomen aan de ‘Bond tijd’ van Frans. Dat vinden we erg jammer. Hij heeft een nieuwe baan gevonden als Communicatieadviseur bij het Hoornbeeck College. We zijn Frans erg dankbaar voor alles wat hij de afgelopen jaren voor de Bond en voor ons als collega’s betekend heeft.

Hieronder leest u zijn reactie:   

“De afgelopen jaren waren indrukwekkend. De Bond tegen vloeken heeft gezocht naar een nieuwe relevantie. Dat is haar gelukt. We kunnen de doelgroep weer aanspreken, door frisse, eigentijdse, heldere communicatie: ‘Gods Naam is heilig, respect voor elkaar is belangrijk’. Daar heb ik me de afgelopen jaren hard voor gemaakt. Door de verbondenheid met het thema, de organisatie, de achterban en de collega’s, is deze stap niet gemakkelijk. Ik ben van de Bond gaan houden. Daarom wil ik u hartelijk danken voor het fijne, vaak liefdevolle contact. Vrijwilligers, donateurs, zakelijke connecties, .. het was fijn met jullie. Dank voor jullie vertrouwen, samenwerking en steun.”

Het opvullen van de functie van Frans zal binnenkort van start gaan. U hoort binnenkort daar meer over. Zijn definitieve afscheidsdatum is nog niet bekend. Dat zal waarschijnlijk rond de zomervakantie zijn. Wellicht ziet hij u voor die tijd nog, of spreken jullie elkaar op een andere plaats. Het proces rondom de invulling van de vacature ‘directeur’ loopt nog. Zoals jullie weten hoop ikzelf de Bond ook te verlaten, als een opvolger bekend is geworden. Op korte termijn verwacht ik u daar meer over te kunnen vertellen.

Wilt u Frans feliciteren met zijn nieuwe functie? Dat kan: mail naar frans@bondtegenvloeken.nl.


Vriendelijke groet,

Wilfried Verboom
directeur

Delen:

Steun de Bond

Uw gift maakt mensen taalbewust en maakt het mogelijk om de boodschap van eerbied en respect te verspreiden!     > Anders doneren

+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2017 Bond tegen vloeken - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten