Training Vrijmoedig Spreken Klaaswaal

Veel christenen vinden het moeilijk om in gesprek te gaan met anderen over thema´s als vloeken en geloven. Wat doe je als iemand vloekt? Ga je in gesprek? Hoe moet je dat doen?
 De Bond tegen vloeken bestaat al 100 jaar en heeft veel ervaring in het spreken met andersdenkenden. We delen graag onze ervaring met u. Zo komen we samen op voor de eer van Gods Naam!

Aanmelden voor de training in Hoeksche Waard op 19 april kan via hoekschewaard@bondtegenvloeken.nl of 0318 512002.


Inhoud
In de afgelopen periode heeft de Bond een professionele training ontwikkeld, die het thema vrijmoedig spreken van allerlei kanten belicht. Wat zegt een dominee erover? Hoe kijkt een psycholoog tegen het onderwerp aan? Moet je luisteren of vooral praten? In de training Vrijmoedig spreken dagen we u uit om in gesprek te gaan met uw naaste die niet christelijk is. De training zet aan tot nadenken en zelfreflectie, maar levert ook concrete tips om vrijmoedig te leren spreken. Vrijmoedig spreken over wat vloeken doet, wat u gelooft en wat de ander gelooft. Het gesprek aangaan is niet gemakkelijk en de manier waarop evenmin. In de training gaat u zelf aan de slag met verschillende werkvormen. Gaat u het gesprek aan? We hebben u nodig!

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2024 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten