Commissie Zaalvoetbaltoernooi

"Voetballen voor de Bond!"

De Commissie Zaalvoetbal organiseert elk jaar een zaalvoetbaltoenrooi in Topsportcentrum Rotterdam, naast de Kuip. De opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan het werk van de Bond tegen vloeken. Elk jaar zijn de 24 plekken binnen een aantal weken 'weg'. In 2017 wordt het toernooi voor de derde keer georganiseerd.

De Commissie Zaalvoetbal zorgt ervoor dat het toernooi mogelijk gemaakt wordt door sponsoren. Daardoor is  het inschrijfgeld voor het grootste gedeelte voor de Bond tegen vloeken. Ook monitoren zij de aanmeldingen, betalingen, regelen ze de scheidsrechters, onderhouden ze contact met Topsportcentrum Rotterdam, zorgen ze ervoor dat de dag goed verloopt en zijn ze te bereiken voor vragen voor- en na het toernooi.

Bekijk hier de aftermovie van het zaalvoetbaltoernooi 2017

Heb je een vraag over het toernooi, wil je helpen of sponsoren? Vul dan het onderstaande formulier in, dan neemt voorzitter Jan van de Haar contact met je op.

Vraag het de commissie Zaalvoetbal!

* = Verplicht veld

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2021 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten