Commissie volleybaltoernooi

'Elk jaar een gaaf toernooi'

De Commissie Volleybal organiseert elk jaar een volleybaltoenrooi in Sporthal West te Veeenendaal. De opbrengst daarvan komt ten goede aan het werk van de Bond tegen vloeken. Elk jaar zijn de 20 plekken in no-time 'vergeven'. Daarmee is het toernooi echt een succes geworden.

De Commissie Volleybal zorgt ervoor dat het toernooi mogelijk gemaakt wordt door sponsoren. Daardoor is 100% van het inschrijfgeld voor de Bond tegen vloeken. Ook monitoren zij de aanmeldingen, betalingen, regelen ze de scheidsrechters, onderhouden ze contact met Sporthal West, zorgen ze ervoor dat de dag goed verloopt en zijn ze te bereiken voor vragen voor- en na het toernooi.

Bekijk hier de aftermovie van het volleybaltoernooi 2017

De commissie heeft een vacature! Ben jij geinteresseerd? En wil jij in mei wat tijd afstaan aan de Bond tegen vloeken? Of heb je een andere vraag? Vul dan het onderstaande formulier in, dan neemt voorzitter Nieke van Poele contact met je op.

Vraag het de Commissie Volleybal!

* = Verplicht veld

Delen:

 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2021 Bond tegen vloeken  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten