Zaalvoetbaltoernooi

Op 21 oktober 2017 (D.V.) organiseert de Bond tegen vloeken voor de derde keer een zaalvoetbaltoernooi in Sportcentrum Rotterdam. Daar moet je dus bij zijn! Belangrijk: er doen maximaal 24 teams mee. Je kunt in Juni - 2017 reserveren!

https://twitter.com/bondtvloeken/status/791264870696161280

Wat kun je verwachten?

prachtige accomodatie
▸ professionele KNVB-scheidsrechters
▸ toffe, sportieve sfeer
▸ ongeveer 200 voetballers
▸ goed georganiseerd zaalvoetbaltoernooi

Kosten?

De kosten voor deelname zijn € 150 per team. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het scholenwerk van de Bond tegen vloeken, waarmee we jaarlijks ongeveer 25.000 leerlingen bereiken. Wil je meer weten over ons scholenwerk? Kijk dan op de site van KlasseTaal, onze onderwijsafdeling.

Nadat je een team hebt opgegeven, kom je in de 'betaalmodule'. Na betaling ontvangen wij de opgave en de betaling. Als we de betaling binnen hebben, ontvangen jullie een definitieve bevestiging. Let op: de Bond tegen vloeken stort geen geld terug.

Tijdschema

De dag begint om 08:30 en zal duren tot ongeveer 17:00. Meer informatie over het speelschema ontvang je t.z.t.

Aanmeldperiode

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 22 september. Maar let op: vol=vol. Vorig jaar was het toernooi ruim voor de uiterlijke inschrijfdatum al vol.  

Locatie

Het zaalvoetbaltoernooi vindt plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Eén van de indrukwekkendste sporthallen die ons land kent met een prachtig decor voor toernooien als deze.

Parkeren is nergens zo makkelijk. Voor het Topsportcentrum is een parkeerplaats waarop je de hele dag gratis kunt parkeren.

Foto's

Benieuwd naar de foto's van vorig jaar? Kijk dan eens hier. Ook op dit toernooi worden actie- en teamfoto's gemaakt. Zorg er dus voor dat je haar goed zit.


Een sportieve groet namens de Commissie Zaalvoetbal,

Jan, Narinja, Mathilde, Nienke en Jacco

Heb je een vraag over het toernooi?

* = Verplicht veld

Delen:

Steun de Bond

Uw gift maakt mensen taalbewust en maakt het mogelijk om de boodschap van eerbied en respect te verspreiden!     > Anders doneren
 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2017 Bond tegen vloeken - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten