Diapresentatie Grofwild - Barneveld

De werkgroep Barneveld organiseert op zaterdag 21 oktober 2017 in kerkelijk centrum Rehoboth in Barneveld een dia-avond met natuurfotograaf Pieter Wiegel uit Elspeet. De diaserie heeft als titel "Grofwild op de Veluwe".

Wiegel is directeur van een basisisschool in Nunspeet. In zijn vrije tijd trekt hij graag het bos in om te ontspannen en om dieren te fotograferen. Hij is regelmatig voor dag en dauw te vinden in de ontwakende natuur op zoek naar wild en gevogelte.

De avond begint om 19.30 uur. De zaal is om 19.00 uur open. De toegang bedraagt 7,50 euro. Kinderen betalen 3 euro, gezinnen maximaal 20 euro. Deze prijs is inclusief koffie, thee of frisdrank met cake. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de Bond tegen vloeken. De opbrengst is bestemd voor het landelijke werk van de Bond tegen vloeken.

Delen:

Steun de Bond

Uw gift maakt mensen taalbewust en maakt het mogelijk om de boodschap van eerbied en respect te verspreiden!     > Anders doneren
 
+31 (0)318 - 512002
info@bondtegenvloeken.nl

Bond tegen vloeken
Landjuweel 46 (bezoekadres)
3905 PH Veenendaal
© 2017 Bond tegen vloeken - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep
De Bond tegen vloeken ® zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. Gods Naam is voor christenen heilig en misbruik daarvan is kwetsend. Schelden met bijvoorbeeld ziekten of seksuele geaardheid kan ook voor veel mensen pijnlijk zijn. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten